dimecres, 23 d’abril del 2014

Russafart 2014

Vos comunique amb molt de goig que vaig a participar a aquesta edició de Russafart 2014.
He sigut convidat per Estudi Narbona 43, juntament amb altres artistes!! 


Russafart és un event artístic que s'organitza cada dos anys al barri valencià de Russafa (antigament era un poble independent; la gent de tota la vida d'allí encara diu que és de Russafa, no de València...igual que passa al Cabanyal!). Els artistes amb taller al barri l'obren al públic per poder mostrar la seua obra i la d'altres artistes convidats, així com el taller (que moltes vegades és part de la seua vivenda) i com treballa; és com una fira d'art per tot el barri. A més, sales d'exposicions i comerços també hi participen. Tot açò està organitzat per Arístides Rosell, de la sala Imprevisual, i en quant a la coordinació amb els tallers, per Rebeca Català.



Estudi Narbona 43 està situat al carrer de Sueca nº43 porta 9; és la preciosa casa-estudi típica de Russafa (amb altell i mosaïc hidràulic) de M.José Narbona, companya de promoció de Belles Arts. És una artista multidisciplinar que destaca al gravat, fotografia i cianotípies. 
Al meu espai podreu vore obra pictòrica de gran format, però sobretot obra xicoteta: dibuixos, transferències i quadrets a preus ajustats. Encara no he descartat la possibilitat de pintar en directe...ja vorem!!!




"Preparados, listos...... RUSSAFART 2014. Estas son las cifras:

1.- Contaremos con la participación de 230 artistas.
2.- Participación activa de 53 estudios-talleres artísticos.
3.- Participación de 33 espacios expositivos.
4.- Colaboración de 65 comercios de Russafa.
5.- Proyecto internacional "Conexión Brasil" con la participación de 10 artistas Brasileños.
6.- Pintura, escultura, videoarte, performances, fotografía, arte de acción, instalaciones y un sin fin de actividades.

Russafart 2014 está en marcha, les invitamos a compartir junto al colectivo RUSSAFART, el evento bienal de las artes en Valencia, Russafa.
El día miércoles 28 de mayo a las 20:30 tendrá lugar un encuentro lúdico festivo en UBIK Café sito en c/ Literato Azorín 13, B.
La inauguración, de carácter simultánea, tendrá lugar el viernes 30 de mayo a las 19h con la apertura de los talleres y espacios expositivos junto al “momento del ágape”. El sábado 31 de mayo los talleres y espacios expositivos permanecerán abiertos al público de 10h a 14h y de 17h a 21:30h. El domingo 1 de junio de 10h a 14h y de 17h a 20h y las 21:00h se celebrará la entrega de premios y la fiesta de clausura en Sporting Club Russafa sito en c/ Sevilla 5.

El colectivo Russafart les espera con las puertas abiertas para compartir todo el acontecer artístico y cultural del Barrio de Russafa,Valencia.
Estais invitados."