divendres, 18 de desembre del 2015

Oh! Suzie Q

Aquest passat estiu vaig ser convidat a participar al Festival de Música Urbana de València (MUV) que anava a celebrar-se al mes de novembre al barri de Russafa. N'hi hauria uns espais expositius per projectes relacionats amb la música. Jo vaig proposar... Oh! Suzie Q!!!


Imatge del disseny del projecte


El projecte "Oh! Suzie Q" està enfocat partint del concepte de què les cases, les seues habitacions, no són simples espais on tota l'acció la desenvolupa l'ésser humà, sinó que l'espai té vida pròpia, que interactua i influeix en la nostra activitat. I quan aquesta activitat cessa, queda estampada d'alguna manera en la memòria de parets, i en l'objecte de la meva feina, peces de rajola hidràulica.
He recordat aquestes repeticions sense fi en començar a tocar un instrument musical, l'infinit bucle de punteig de guitarra amb dits maldestres. I com no recordar-me de Suzie Q. En una tira de rajola a manera de pentagrama, emmarcada pels límits d'una estreta habitació he situat elements que estaven amb mi en aquestes incessants repeticions, col·locats en la posició de les notes musicals del punteig de la cançó de Dale Hawkins interpretada a la guitarra per James Burton en 1957.

Riccardo, de l'organització del MUV, va decidir que el millor lloc per fer l'expo seria "L'envers du décor", una preciosa tenda d'antiguitats al barri, regentada per Cedric i Mònica, una parella encantadora a la que m'ha encantat conéixer.

Banner de l'expo



Peces acabades


 Alguns detalls


Instal·lació a la sala


Inauguració, amb Mònica i Karina